Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2022 11:02

ABD Başkanı Joe Biden muhabire önce küfretti sonra özür diledi

ABD Başkanı Joe Biden, dün gazetecilere açıklama yaptıktan sonra mikrofonunu kapatmayı unuttu, Fox News muhabirine ettiği küfür duyuldu. Biden, küfür skandalının ardından muhabiri arayarak özür diledi.

ABD Başkanı Joe Biden muhabire önce küfretti sonra özür diledi
joe biden,küfür,özür,muhabir,

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da ekonomi ekibiyle ilgili 'haksız rekabetle mücadele' konulu toplantı öncesi gazetecilere açıklama yapmasının ardından küfür ettiği anlar kameralara yansıdı. Biden'ın kendisine ülkedeki enflasyon hakkınsa soru soran Fox News Muhabiri Peter Doocy'e ''Ne aptal birisi...'' deyip ardından küfür ettiği anlar kameralara yansıdı.

BIDEN, MUHABİRİ ARAYIP ÖZÜR DİLEDİ

Biden'ın küfür skandalının ardından sosyal medyada halk ve Beyaz muhabirleri tepki gösterdi.Tepkilerin ardından Biden, Fox News Muhabiri Peter Doocy'i arayarak, söylediği sözler için kendisinden özür diledi.

ABD Başkanı Joe Biden muhabire önce küfretti sonra özür diledi

Doocy ise Fox News'te Sean Hannity'nin programına katılarak, Biden'ın kendisini aradığını ve "Bu kişisel bir şey değil dostum." dediğini belirtti.

"Biden, aramızdaki havayı yumuşattı. Bundan son derece memnunum. Güzel bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik" ifadesini kullanan Doocy, Hannity'nin "Biden özür diledi mi?" sorusu üzerine, "Kimsenin benden özür dilemesine ihtiyacım yok." yanıtını verdi.

ABD'DE ENFLASYON 39 YILIN EN YÜKSEK SEVİYESİ

Öte yandan ABD'de Biden yönetimi son dönemde artan enflasyon ve tedarik zincirinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle sık sık eleştirilerin hedefi oluyor. Ülkede 2021'nin kasım ve aralık aylarında ABD'de enflasyon 39 yılın en yüksek seviyesini gördü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...