Tgrt Haber
21 May 2022 15:11 - Güncelleme : 21 May 2022 15:38

ABD bu olayı konuşuyor! 15 yaşındaki kız maçta kaçırıldı

ABD bu olayı konuşuyor. 15 yaşındaki Teksaslı bir kız, Dallas'taki maçta tuvalete gittiği sırada kaçırıldı. Olayla ilgili 8 kişi tutuklanırken kız bir otelde bulundu. 

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Foxnews
Kızı kaçıran çete üyelerinin insan ticaretini de kapsayan pek çok suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı.
İnsan ticareti
Kızı kaçıran çete üyelerinin insan ticaretini de kapsayan pek çok suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı.

ABD’de 15 yaşındaki Teksaslı bir kız, Dallas'taki bir maçta babasının yanından ayrılıp tuvalete gittiği sırada kaçırıldı. Olayla ilgili çeşitli suçlardan hüküm giymüş 8 kişi tutuklandı. Güvenlik güçleri, kızı Dallas Mavericks maçından kaybolduktan 10 gün sonra Oklahoma City'deki bir otelde buldu. Babasının yanından ayrılıp tuvalete giden kızdan 8 Nisan'dan beri haber alınamadı. Ailenin avukatı Zeke Fortenberry tarafından yapılan basın açıklamasına göre, kız babasıyla Mavericks maçına katılırken tuvaleti kullanmaya gitti ve bir daha geri dönmedi.

KAÇIRANLAR SUÇ MAKİNASI ÇIKTI

Oklahoma Şehri Polis Departmanı, insan ticareti suçu işleyen Saniya Alexander, Melissa Wheeler, Chevaun Gibson, Kenneth Nelson, Sarah Hayes, Karen Gonzales, Thalia Gibson ve Steven Hill'i tutukladı. Gibson, kıza fuhuş yapmayı teklif etmekle suçlanıyor; Nelson, Hayes ve Gonzales insan kaçakçılığı ve çocuk pornografisi dağıtmakla suçlanıyor; Hill tecavüzle suçlanıyor; Gibson ve Alexander hakkından ise ağır suçlamalardan tutuklama kararları bulunuyor, Wheeler'ın ise soygundan hüküm giymiş biri. 

ABD bu olayı konuşuyor! 15 yaşındaki kız maçta kaçırıldı

Aile yaptığı açıklamada: "Oklahoma Şehri Polis Departmanına kızımızı sağlıklı bir şekilde bulmalarından dolayı müteşekkiriz. Kızımın kaçırıldığı 11 gün boyunca katlanmak zorunda kaldığı düşünülemez şeyler için çok üzgünüm ve artık bizimle güvende olduğuna çok sevindim" dedi.

BABA ARAMADIK YER BIRAKMADI

Teksaslı kız maç yerindeki tuvaleti kullanmak için ayrıldıktan ve bir süre geri dönmedikten sonra babası hemen sahanın güvenliğine, personeline ve Dallas poliçe memurlarına kızının ortadan kaybolduğunu bildirdi. Maç sona erdiğinde ise kızı bulunamadı. Avukat Fortenberry, Dallas Polis Departmanı'nı (DPD) kızın ebeveynlerinin ısrarına rağmen hemen bir soruşturma başlatmamakla suçladı. 

Kaynak: Foxnews
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...