Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2015 09:03

ABD, Esad'ın ordusunu vurdu

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyona ait uçakların, büyük kısmı IŞİD’in elinde olan Deyr Ez Zor’daki bir ordu kampını vurduğunu, 4 Suriye askerinin öldüğünü, 16'sının da yaralandığını duyurdu.

ABD, Esad'ın ordusunu vurdu
abd, esad,

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyona ait uçakların, büyük kısmı IŞİD'in elinde olan Deyr Ez Zor'daki bir ordu kampını vurduğunu duyurdu. Reuters ajansı da, açıklamanın doğrulanmasının, koalisyon güçlerinin ilk kez Suriye ordusunu vurduğu anlamına geleceğini yazdı. Öte yandan Suriye hükümetinden bir kaynak, RİA Novosti'ye verdiği demeçte olayı doğruladı: "Hava saldırısı Deyr Ez Zor'da Suriye ordusuna ait ve mühimmatın olduğu kampı vurdu. Elimizdeki bilgilere göre, 4 asker öldü, 16 asker de yaralandı. 2 tank da hasar gördü. ABD öncülüğündeki koalisyonun işi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...