Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ocak 2022 16:57

ABD polisleri silahsız adamı kurşun yağmuruna tuttu!

ABD'nin Nashville kentinde 9 polis birden yaya olarak otoyolda duran silahsız adama ateş açtı. Korkunç anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

ABD polisleri silahsız adamı kurşun yağmuruna tuttu!
abd,polis

ABD polisi, bir kez daha sivillere yönelik eylemleriyle dünya gündemine oturdu. Tennessee eyaletine bağlı Nashville kentindeki otoyolda araçla seyir halindeki polis, 37 yaşındaki Landon Eastep'in yol kenarında yürüdüğünü fark etti. Polis, aracını durdurarak Eastep'in yanına gitti, yoldan çekilmesini söyledi.

Eastep yoldan çekilmeyince polis, olay yerine destek ekip çağırdı. Diğer polislerin gelmesinin ardından Eastep, otoyolun kenarında durmaya devam etti. Eastep'i ikna etmeye çalışan polisler bir süre sonra silahlarını çıkardı. Çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde Eastep'in elini kaldırdığı an 9 polisin ateş açtığı görüldü.

Polislerin üzerine kurşun yağdırdığı Eastep yere yığılırken, olay yerinde hayatını kaybetti.

ABD polisleri silahsız adamı kurşun yağmuruna tuttu!

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ...

Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler büyük tepki topladı. Nashville Polis Departmanı Sözcüsü Don Aaron, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Eastep'in sol elinde bir maket bıçağı olduğunu, vurulmadan önce otoyolda yürüdüğünü söyledi. Aaron, polislerin durumu yatıştırmak için yaklaşık yarım saat uğraştığını, ancak Eastep'in sağ cebinden bilinmeyen bir nesneyi aniden çıkarmasıyla 9 polisin Eastep'e ateş ettiğini belirtti. Nesnenin ne olduğunu bilmediğini ifade eden Aaron, nesnenin ateşli silah olmadığını vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...