Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ocak 2019 17:18

ABD, Türk genci konuşuyor

NBA'de önceki gece Denver Nuggets ile Miami Heat arasındaki maçta oyun alanına giren ve topu alan gencin Türk olduğu ortaya çıktı.

ABD, Türk genci konuşuyor
nba,,türk genç,

NBA'de önceki gece Denver Nuggets ile Miami Heat arasında oynanan maçta Denverlı basketçi atış kullanırken bir taraftar bir anda oyun alanına girdi ve topu aldı.

Basketçiler büyük şaşkınlık yaşarken, sahaya fırlayan kişinin Türk olduğu ortaya çıktı. Tutuklanıp mahkemeye çıkarılan 19 yaşındaki Marsel Imer'e Miami'de ömür boyu basketbol izlememe cezası verildi.

Marsel, bu kararla birlikte Miami Heat takımına ev sahipliği yapan American Airlines Arena'da bir daha maç izleyemeyecek.

Olayın ardından 19 yaşındaki genç sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "Sadece Miami'nin kazanmasını istemiştim" diyen Marsel, sahaya atladığı anı ve mahkemedeki görüntüsünü de Instagram üzerinden paylaştı.

ABD, Türk genci konuşuyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...