Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 May 2017 12:34

ABD verileri sonrası fiyatı yükseldi!

Altın fiyatları, ABD`de ekonomik verilerin beklentilerin gerisinde kalması ile yükselişini üçüncü güne taşıdı.

ABD verileri sonrası fiyatı yükseldi!
Altın fiyatı,Altın ne kadar

Altın fiyatları, ABD'de tüketici fiyatları ve perakende satışlar verilerinin Nisan ayında beklentilerin altında kalmasının ardından yükselişini üçüncü güne taşıdı.

Haziran vadeli altın kontratları, New York Comex piyasasında, yüzde 0.3 yükselerek ons başına 1,227.70 dolardan kapandı.

Fiyatlar Salı günü Mart ortasından bu yana en düşük seviyesini görmesi ile birlikte bu hafta yüzde 0.1 yükseldi. Altın, ABD'de faiz artırımına gidileceği beklentilerinin güçlenmesinin etkisi ile üst üste iki hafta düşüş göstermişti.

ABD'de Cuma günü açıklanan çekirdek (gıda ve enerji hariç) tüketici fiyatları Nisan ayında yıllık bazda yüzde 1.9 ile 2015'ten bu yana en yavaş artışını gerçekleştirdi.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı, 141.8 lira seviyesinden alıcı buluyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 232, Cumhuriyet altını 950 liradan alıcı buluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...