Tgrt Haber
29 Temmuz 2022 10:10 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 10:15

ABD’de yine silahlar konuştu! 15 yaşındaki çocuk 3 kardeşini öldürdü

Bireysel silahlanmanın tartışıldığı ABD yine kanlı bir güne uyandı. Alaska eyaletinde yaşayan 15 yaşındaki genç henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 3 kardeşini silahla vurarak öldürdü. Çocukların anne ve babasının olay sırasında evde olmadığı öğrenildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
ABD’de yine silahlar konuştu! 15 yaşındaki çocuk 3 kardeşini öldürdü
ABD,Polis,silah

ABD’de yine bir silahlı saldırı olayı ile sarsıldı. Kurşunların adeta susmadığı ve bireysel silahlanmanın gün geçtikçe arttığı ABD’de 15 yaşındaki bir çocuk 3 kardeşini öldürdü. Alaska eyaletindeki Fairbanks bölgesinde 15 yaşında bir genç, 5, 8, 17 yaşlarında 3 kardeşini silahla öldürdükten sonra intihar etti.

4 KARDEŞ ÖLDÜ, 2’Sİ YARALANMADI

Olay yerine çok sayıda polis ve ilk yardım ekiplerinin gelmesi üzerine 4 kardeşin de hayatını kaybettiği açıklanırken, evde bulunan 7 yaş altı 3 kardeşin ise yaralanmadığını bildirildi. Polis, olay sırasında çocukların anne babalarının evde olmadığını söyledi.

Alaska Eyalet Birlikleri sözcüsü Tim DeSpain, silahın aileye ait olduğunu söyleyerek, yetkililerin olayın ardındaki nedeni araştırdıklarını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...