Tgrt Haber
05 Ocak 2022 14:52

ABD'de 68 yaşındaki adamı raylara itip öldüren kişi aranıyor

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 68 yaşındaki Martin Andara, bir istasyonda tren raylarına itilerek öldürüldü. San Diego polisleri, katilin kim olduğunu henüz bulamadı.

ABD'de 68 yaşındaki adamı raylara itip öldüren kişi aranıyor
abd,,tren,,kaliforniya,

Yeni yılın ilk günü ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan San Diego istasyonunda 68 yaşındaki Martin Andara adlı kişi, 'herhangi bir tahrik olmaksızın' tren raylarına itilerek öldürüldü.

San Diego Polis Teşkilatı'ndan geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre, San Diego'nun doğusunda yaklaşık 25 dakikalık mesafede yer alan Santee'den Martin Andara'nın sabah 6.23'te Old Town Trolley İstasyonu tramvay platformunda, "hareketsiz ve vücudunun üst kısmı belirgin biçimde travmalı bir halde bulunduğu" belirtildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

 

"Dedektifler, güneye giden bir tramvaydan yeni inmiş maktul ve şüpheli platformda yürürken, şüpheli kişinin herhangi bir tahrik olmaksızın Andara'yı yaklaşan bir trenin altına ittiğini öğrendi.''

Açıklamada Andara'nın geçen trenin yan tarafına çarpması dolayısıyla yaralar oluştuğu da belirtildi.  Independent'ın haberine göre, polis, 20'li yaşlarda 170 ile 175 cm arasında ve ince yapılı olduğunu, kapüşonlu bir siyah kazak ve koyu pantolon giydiğini bildirdi. Polis, şüphelinin yaya olarak kaçtığını da sözlerine ekledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...