Tgrt Haber
15 Ocak 2022 11:33

ABD'de hırsızlık ve yağmalama olayları korkutuyor! Şok görüntüler

Son dönemde ABD'de yağma ve hırsızlık olayları sıklıkla yaşanıyor. En son alışveriş devi Amazon, hırsızlık ve yağma olaylarının kurbanı oldu. Online alışveriş paketlerini taşıyan kargo treni baskına uğradı, binlerce paket raylara saçıldı ve yağmalandı.

ABD'de hırsızlık ve yağmalama olayları korkutuyor! Şok görüntüler
ABD yağmalama,ABD hırsızlık

ABD’de sıklıkla yaşanan yağma ve hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Alışveriş devi Amazon hırsızlık ve yağma olaylarının son kurbanı oldu. Kargo treni Los Angeles'ta hırsızlar tarafından baskına uğradı, kapakları açılan tren vagonlarından binlerce paket raylara saçıldı ve suç şebekesinin hazırda bekleyen elemanları yollara saçılan paketleri açıp değerli olanları yağmaladı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI 

Yerel televizyon ekiplerinin kameralarına bir tren soyguncusunun elindeki paketlerle kaçtığını ve polis memurlarının da kendisi ile beraber iki şüpheliyi kovaladığı anlar yansıdı.  Koronavirüs evde test kitleri de dahil olmak üzere hırsızların almadığı binlerce kutu banliyö alanında kaldı. Demiryolu şirketi Union Pacific, bir ay önce rayların bir bölümündeki parçalanmış ambalajları temizlemişti, ancak bu hafta bir kez daha aynı manzaralar oluştu. Polis gücü şefi Union Pacific yaptığı açıklamada, kargo hırsızlıklarındaki artıştan endişe duyduğunu ve güvenliği artırdığını belirtti.

ABD'de hırsızlık ve yağmalama olayları korkutuyor! Şok görüntüler

LÜKS MAĞAZALARA, TRENLERE BASKIN

Kasım ayında Amerika'nın en işlek limanı olan Los Angeles Limanı'ndan yük taşıyan trenlere peş peşe baskınlar yapılmıştı. Hırsızlar son zamanlarda şehir merkezine yaklaşan trenleri hedef alıyor. Ancak suç dalgası tren yağmaları ile kalmadı, Los Angeles'taki çeteler, lüks mağazalara baskın düzenleyip pahalı ürünleri yağmalıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...