Tgrt Haber
05 Ekim 2021 10:55

ABD'de kalkışa hazırlanan uçağın motoru alev aldı

ABD'de Spirit Airlines'a ait bir yolcu uçağı, kalkışa hazırlanırken büyük panik yaşandı. Uçağın motoruna kuş kaçması sonucu alev aldı.

ABD'de kalkışa hazırlanan uçağın motoru alev aldı
abd,,uçak,,yangın,

Geçtiğimiz cumartesi günü Spirit Havayolları'na ait 107 kişiyi taşıyan uçak, Atlantic City Uluslararası Havalimanı'nda kalkış esnasında büyük bir paniğe neden oldu. Uçağın sağ motoruna giren kuş nedeniyle alev alev yanmaya başladı. O anlar yolcuların cep telefonu kamerasına yansırken pilot uçağı durdurdu.

Büyük korku yaşayan yolcular, açılan acil tahliye botu uçaktan çıkarıldı. Yaşanan olayda 2 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Spirit Airlines tarafından yapılan açıklamada, "Kaptan güvenli bir şekilde fren yaptı ve uçağı durdurdu, standart prosedürlerimize uygun olarak tahliye emri verdi" ifadelerini kullandı.

Tüm yolcular ve mürettebat üyeleri otobüsle terminale geri götürülürken, Federal Havacılık İdaresi (FAA) ve Ulusal Ulaşım Güvenliği Kurulu olayla ilgili inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...