Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Kasım 2021 10:32

ABD'de müzik festivalinde izdiham: 8 ölü, çok sayıda yaralı

ABD'nin Texas eyaletine bağlı Houston kentinde düzenlenen Astroworld Müzik Festivali'nde rapçi Travis Scott'un sahne aldığı sırada en az 8 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

ABD'de müzik festivalinde izdiham: 8 ölü, çok sayıda yaralı
ABD,dünya,teksas

ABD'nin Teksas eyaletinde düzenlenen Astroworld müzik festivalinde ünlü rapçi Travis Scott'ı dinlemek için akın eden binlerce kişi izdihama neden oldu. Festivalde yaşanan izdiham nedeniyle 8 kişi hayatını kaybetti. Ölüleri ve yaralıları konser sonrası bölgeye gelen itfaiye ekipleri buldu. Konser alanına düzinelerce ambulans ve çok sayıda sağlık görevlisi geldi.

ABD'de müzik festivalinde izdiham: 8 ölü, çok sayıda yaralı

Sosyal medyaya düşen görüntülerde izdihamın boyutu ve kaçan kabalıklar görülüyor. Muhabir Mycah Hatfield, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "NRG Park'taki Astroworld Festivaline vardığımızda izdiham çıktı. Yüzlerce kişi, kontrol noktasını atlayarak VIP güvenlik girişe akın etti. Yaşanan arbedede insanlar ezildi. Bazıları gözaltına alındı" dedi.

11 KİŞİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Houston İtfaiye Şefi Samuel Pena, festivalin düzenlendiği NRG Park'ın dışında düzenlediği basın toplantısında çıkan olaylarda en az 8 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Festival alanından 17 kişinin hastanelere kaldırıldığını aktaran Pena, 11'inin kalp krizi geçirdiğini kaydetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...