Tgrt Haber
06 May 2021 20:22

ABD’de ortaokula silahlı saldırı: 3 yaralı

ABD’de dehşet olayları son bulmuyor, yine bir okula silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 3 kişinin yaralandığı bunların 2’sinin öğrenci olduğu belirtildi.

ABD’de ortaokula silahlı saldırı: 3 yaralı
ABD,,Saldırı,,Silah,

ABD’de yine dehşet anları yaşandı. Idaho eyaletinde bir ortaokula silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıyı kimliği belirsiz bir kişi tarafından düzenlendiği belirtildi. Saldırı sırasında okulda içinde korku dolu anlar yaşandı. Saldırıda belirlemelere göre 53 kişi yaralanırken bunlarda 2 ‘sinin öğrenci olduğu açıklandı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Saldırıdan sonra olay yerine gelen ekipler çalışmalarını sürdürerek saldırganı kısa süre içinde yakalandı ve gözaltına alındı.

"BUGÜN EN KÖTÜ BİR KABUSU YAŞADIK"

Jefferson Okul Bölgesi Müfettişi Chad Martin yaptığı açıklamada “ Bugün en kötü bir kabusu yaşadık. Burada bir ortaokula silahlı saldırı gerçekleştirildi. Bildiğim şey tetikçinin yakalandığı ve bundan sonra gerçekleşecek bir tehdidin olmadığı” dedi.
Saldırının ardından okuldaki tüm öğrenciler tahliye edildi. Olay yerine gelen ekipler öğrencilerin velilerini arayarak bilgi verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...