Tgrt Haber
30 Kasım 2021 20:50

ABD'de silah seslerinin duyulduğu evde korkunç manzara: 4 ölü

ABD'nin Indiana eyaletinde, polisin silah sesleri geldiği ihbarı üzerine girdiği evde 4 kişi ölü bulundu. Olay yerine giden polisin saldırıdan yara almadan kurtulan bir tanığın bilgisine başvurduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve henüz yakalanan bir şüphelinin bulunmadığı belirtildi.

ABD'de silah seslerinin duyulduğu evde korkunç manzara: 4 ölü
ABD,,İndiana,,silahlı saldırı,,polis,

ABD'nin Indiana eyaletinde, silah seslerinin geldiği bir evde polis tarafından incelemede 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

TANIĞIN BİLGİSİNE BAŞVURULDU

Yerel medyaya açıklamalarda bulunan İlçe Şerifi Adam Griffith, söz konusu olayı doğruladı. Olay yerine giden polisin saldırıdan yara almadan kurtulan bir tanığın bilgisine başvurduğu bilgisini paylaştı.

AKRABALIK BAĞI ARAŞTIRILIYOR

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve henüz yakalanan bir şüphelinin bulunmadığı belirtilerek, ölü bulunan 4 kişi arasında akrabalık bağı olup olmadığı konusuna ise açıklık getirilmedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...