Tgrt Haber
05 Haziran 2022 12:30 - Güncelleme : 05 Haziran 2022 13:43

Son dakika! ABD'de silahlı saldırı: 3 ölü, 11 yaralı

Son dakika haberi: ABD'nin Pensilvanya Eyaleti'ne bağlı Philadelphia şehrinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Son dakika! ABD'de silahlı saldırı: 3 ölü, 11 yaralı
abd

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Uvalde kentinde bulunan Robb İlkokulu geçtiğimiz haftalarda korkunç bir katliama sahne olmuştu. Yaşanan saldırı sonrası 19'u öğrenci 21 kişi hayatını kaybetmişti. Ülke henüz bu saldırının yaralarını sarmaya çalışırken Pensilvanya'dan gelen bir haberle yeniden sarsıldı.

BİR SİLAHLI SALDIRI DAHA!

Pensilvanya Eyaleti'ne bağlı Philadelphia şehrinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Polis, olaya müdahale eden bir polis memurunun silahlı saldırganlardan birine ateş ettiğini aktardı ancak adamın vurulup vurulmadığı hakkında henüz bir bilgi yok.

OLAY YERİNDE İKİ TABANCA BULUNDU

Philadelphia Inquirer gazetesinin aktardığına göre saldırganlardan en az biri, otomatik tüfeğini düşürdü. Gazeteye göre polis ayrıca, olay yerinde iki tabanca buldu.

SADECE ÇIĞLIKLAR DUYDUM

Görgü tanıklarından biri olan 23 yaşındaki Joe Smith, silahlı saldırı başladığında olay yerinden sadece 10 metre uzakta olduğunu aktardı ve "Ateş açılmaya başladığında hiç durmayacak gibi geldi. Sadece çığlıklar duydum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...