Tgrt Haber
26 Ocak 2022 08:52

ABD’de tekne alabora oldu! 39 kişi kayıp

ABD’nin Florida eyaleti açıklarında bir teknenin alabora olması sonucu 1 kişini kurtarıldığı, 39 kişinin kaybolduğu açıklandı. 39 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü aktarıldı.

ABD’de tekne alabora oldu! 39 kişi kayıp
ABD,tekne,alabora

ABD’nin Florida eyaleti açıklarında bir teknenin alabora olduğu duyuruldu. ABD Sahil Güvenliği, teknenin Florida eyaletinde Fort Pierce Inlet’in açıklarında alabora olduğunu bildirdi. Olay sonucu 1 kişinin kurtarıldığı 39 kişinin kaybolduğu duyuruldu.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kurtarılan kişinin, hava şartları nedeniyle devrilen teknede 39 kişinin daha bulunduğunu ve kimsede can yeleğinin olmadığını söylediği ifade edildi. Teknenin cumartesi günü Bahamalar'dan yola çıktığı ve kayıp 39 kişiyi arama-kurtarma çalışmalarının sürdürüldüğü aktarıldı. Açıklamada, olayın "insan kaçakçılığı" ile ilgisi olduğundan şüphelendiği vurgulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...