Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ocak 2015 10:50

ABD'de uçak kazası, 4 ölü

ABD'nin Kentucky eyaletinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu dört kişi hayatını kaybederken, kazadan kurtulan 7 yaşındaki kız, yakındaki kente giderek uçağın düştüğünü haber verdi.

ABD'de uçak kazası, 4 ölü
abd, uçak, uçak kazası, uçak düştü,

ABD Federal Havacılık İdaresi, Piper PA-34 model küçük uçağın, motor arızası bildirdikten sonra hava trafik kontrol görevlileriyle irtibatının kesildiğini açıkladı. Polis yetkilisi, kazadan sağ kurtulan 7 yaşındaki bir kızın yürüyerek uçağın düştüğü yere yakın Lyon kentine gittiğini ve kazayı haber verdiğini söyledi. Uçakla irtibatın kesilmesinden yarım saat sonra Lyon kenti sakinlerinden biri, evine gelen çocuğun uçak kazası geçirdiğini söylediğini belirtti. Uçağın enkazı, küçük kızın haber vermesinden yaklaşık iki saat sonra Kentucky gölünün yakınlarındaki ormanlık alanda bulundu. Enkazda pilot ve üç yolcunun cansız bedeni bulundu. Kazada hayatını kaybeden kişilerin, küçük kızla ilişkisinin ne olduğu hakkında bilgi verilmedi.
Polis yetkilileri, kazadan ciddi bir yara almadan kurtulan kızın hastaneye kaldırıldığını belirtti. Florida'dan Illinois eyaletine gittiği bildirilen uçağın neden düştüğü araştırılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...