Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Kasım 2021 09:35

ABD'deki havalimanında büyük panik: Kazara silah patladı

ABD'nin Georgia eyaletinde bulunan Hartsfield Jackson Uluslararası Havalimanı'nda kazayla ateşlenen silah büyük bir paniğe neden oldu.

ABD'deki havalimanında büyük panik: Kazara silah patladı
abd,havalimanı,silah

Atlanta'daki Hartsfield Jackson Uluslararası Havalimanı'nda kazayla ateşlenen silah, havalimanında bulunan vatandaşlarda büyük bir korkuya neden oldu. Sosyal medya yayılan görüntülerin ardından havalimanı tarafından yapılan açıklamada silahın yanlışlıkla ateşlendiği, havalimanında bir saldırgan olmadığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Yolcular veya çalışanlar için herhangi bir tehlike yok. Soruşturma devam ediyor.''

ABD'deki havalimanında büyük panik: Kazara silah patladı

Atlanta polisi tarafından yapılan açıklamada, havaalanının ana güvenlik kontrol noktasının yakınında yanlışlıkla bir silahın ateşlendiği ifade edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı aktarıldı.

''AKTİF TETİKÇİ''

Yolculardan bazıları sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda, "Atlanta havaalanında ateş açıldı" ve "Atlanta Hartsfield Havaalanı iç hatlar terminalinde görünüşe göre aktif tetikçi hala hareket halinde" ifadeleri kullanıldı. Havalimanı içinden kaydedilen görüntülerde ise, silah sesinin ardından yolcuların yere yattığı görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...