Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Aralık 2020 20:41

ABD’deki patlamanın yeni görüntüleri

ABD’nin Nashville kentinde 25 Aralık’ta meydana gelen patlamaya ilişkin vücut kamerası görüntüleri Nasville Polis Departmanı tarafından yayınlandı.

ABD’deki patlamanın yeni görüntüleri
ABD,,patlama,

ABD’nin Tennessee eyaletine bağlı Nashville kentinde 25 Aralık sabahı park halindeki bir karavanda patlama meydan gelmişti. Patlamada 3 kişi yaralanmıştı. Patlamanın ardından olayla ilgili soruşturmayı Federal Soruşturma Bürosu (FBI) devralmıştı.

Tennessee Savcısı Don Cochran dün düzenlediği basın toplantısında, 63 yaşındaki Anthony Quinn Warner’un Nashville bombacısı oldu açıklamış ve Warner’ın patlama sırasında olay yerinde bulunduğunu ve hayatını kaybettiğini aktarmıştı.

Patlamada çok sayıda araç ile 40’dan fazla ev ve işyerinde maddi hasar meydana gelmişti. Nasville Polis Departmanı, patlama öncesine ve sonrasına ait yeni vücut kamerası görüntülerini paylaştı.

Öte yandan patlama öncesinde bölgede bulunanlar araçtan yapılan anons ile bölgeyi terk etmeleri konusunda uyarılmış, 15 dakikalık bir geri sayımın ardından patlama meydana gelmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...