Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2021 11:26

ABD'den UFO açıklaması

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, UFO ile ilgili istihbarat raporunu ciddiye aldıklarını kaydetti. Psaki, hava sahası ihlallerinin olduğunu da kabul etti

ABD'den UFO açıklaması
ABD,,ufo,

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, düzenlediği günlük basın toplantısında gündemi değerlendirdi ve gazetecilerin sorularını cevapladı.

UFO RAPORLARINI CİDDİYE ALIYORUZ

Psaki, ABD hava sahasında UFO görüldüğüne ilişkin soruya “hava sahamıza yönelik ihlalleri ciddiye alıyoruz” cevabını verdi.

“Ulusal istihbarat başkanı bu tür raporlar üzerinde çalışıyor. Tanımlanan veya tanımlanamayan cisimler tarafından hava sahamıza yapılan ihlalleri çok ciddiye alıyoruz ve araştırıyoruz.”

BIDEN-PUTIN GÖRÜŞMESİ

Öte yandan Psaki, Biden ve Putin arasında 16 Haziran'da Cenevre'de yapılacağı açıklanan zirveye ilişkin detayları da paylaştı. Psaki, "İki liderin zamanlarının çoğunu stratejik istikrar konusunda harcamalarını bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

ABD’DEN KUDÜS KARARI

Psaki ayrıca ABD'nin Kudüs’e konsolosluk açma konusunu ise “önemli bir adım” olarak nitelendirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...