Tgrt Haber
12 May 2021 10:46

ABD’li aktör Mark Ruffalo’dan işgalci İsrail’e yaptırım çağrısı!

ABD’li sinema oyuncusu ve yönetmen Mark Ruffalo, sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımda İsrail’in Filistinlilere yönelik zulmüne karşı yaptırım çağrısında bulundu.

ABD’li aktör Mark Ruffalo’dan işgalci İsrail’e yaptırım çağrısı!
Mark Ruffalo,ABD

İşgalci İsrail’in Filistin’deki saldırıları devam ediyor. İsrail polisi, sivil Filistin halkına yaptığı alçakça saldırılar sonucunda çok sayıda Filistinli şehit oldu yüzlerce kişi de yaralandı. Yerleşim yerlerinden zorla çıkarılmak isteyen Filistinliler, İsrail’in saldırıları sonucunda bazı evlerini terk etmek zorunda kaldı.

DÜNYA KATLİAMA SESSİZ KALDI

İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırıları karşısında dünya sessizliğe büründü. İsrail’in zulmüne karşı ünlü isimlerden tepki mesajları gelmeye devam ediyor. ABD'li sinema oyuncusu ve yönetmen Mark Ruffalo, tepkisini sosyal medyadan gösterdi.

“İSRAİL’E YAPTIRIMLARIN ZAMANI GELDİ”

Canlandırdığı karakterler ve çektiği filmler ile adından sıkça bahsettiren ünlü isim Ruffalo, Twitter hesabından, "Kudüs'te 1500 Filistinli sınır dışı edilmekle karşı karşıya. 200 protestocu yaralandı, 9 çocuk öldürüldü. Güney Afrika'daki yaptırımlar siyahi halkının özgürlüğüne kavuşmasına yardımcı oldu. Filistinlileri özgürleştirmek için İsrail'e yaptırımların zamanı geldi." şeklinde paylaşımda bulundu.

Amerikalı aktör, "Şey Cerrah" etiketiyle yaptığı paylaşımda, İsrail'e yaptırım için 2 milyon imza çağrısında bulunan bir internet sayfasının linkini de yer verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...