Tgrt Haber
05 May 2014 17:38

Abdullah Gül Gürcistan'da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Üçlü Zirvesi'ne katılmak ve bir dizi resmi temasta bulunmak üzere Gürcistan'a geldi.

Abdullah Gül Gürcistan'da
cumhurbaşkanı abdullah gül, türkiye, azerbaycan, gürcistan, üçlü zirve, Dış Politika haberleri, Dış Politika,

Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili'nin davetlisi olarak ülkeye gelen Gül, ziyareti kapsamında düzenlenecek üçlü zirveye katılacak. Gül, zirve kapsamında ayrıca enerji ve ulaştırma başta olmak üzere, bölgesel iş birliği projelerini en üst düzeyde gözden geçirecek. Zirvenin ardından Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili ile baş başa bir görüşme de gerçekleştirecek olan Gül, 'Gümrüklerde Tek Pencere' uygulamasını görüşecek ve düzenlenecek İş Forumu'na katılacak. Ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Gül'e; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, milletvekilleri ve iş adamları eşlik ediyor. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise, heyete daha sonra dahil olacaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...