Tgrt Haber
07 Ağustos 2022 20:19 - Güncelleme : 07 Ağustos 2022 20:37

Talihsizliğin böylesi... ABD'ye kaçak girmeye çalışan kadın, sınırda sıkışıp kaldı!

Meksika'da bir kadın ABD'ye kaçak yollarla girmeye çalışırken metal sınır duvarına sıkıştı. Diğer göçmenler tarafından terk edilen talihsiz kadın Meksika ve ABD'li ekipler tarafından kurtarıldı.

Talihsizliğin böylesi... ABD'ye kaçak girmeye çalışan kadın, sınırda sıkışıp kaldı!
Meksika,ABD,sınır

Meksika’nın Tijuana kentinde, daha iyi bir hayat için ABD’ye geçmek isteyen bir kadın duvardaki metal barların arasından geçmeye çalışırken sıkıştı. Meksika Ulusal Muhafızları ve ABD’nin San Diego şehir itfaiyesi tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan kadının El Salvador uyruklu olduğu öğrenildi. Kadının insan kaçakçılarıyla birlikte sınırı geçmeye çalışan bir göçmen grubunda yer aldığı ortaya çıktı.

Kadının birlikte olduğu göçmen grubunun duvardaki metal barları kriko ile esnetip açarak göçmenlerin ABD'ye geçmesini sağladığı, fakat kadının geçmeye çalıştığı anda krikonun düştüğü ve sınırın kapandığı öğrenildi. Bu sırada barların arasından geçmeye çalışan kadın barlar arasında sıkışıp kaldı. Kaçakçılar ve diğer göçmenlerin de kadını terk ederek yollarına devam ettiği bildirildi.

HASARA NEDEN OLUYORLAR

ABD Gümrük ve Sınır Koruma Dairesi yetkilileri, insan kaçakçılarının son günlerde göçmenleri duvardan geçirebilmek için metal barların arasını açtıklarını ve duvarın bazı bölümlerinde hasara neden olduklarını ifade etti.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...