Tgrt Haber
10 Ocak 2022 18:45

Adı ‘Kovid’ kendisi değil! Hintli adamın trajikomik hikayesi

31 yaşındaki Hintli adamın ismi sosyal medyada viral oldu. Hintli adamın trajikomik hikayesinde adının ‘Kovid’ olduğunu kendisinin korona olmadığını ifade etmesi gündem oldu.

Adı ‘Kovid’ kendisi değil! Hintli adamın trajikomik hikayesi
hindistan,adam,koronavirüs,kovid,ad,isim,Kovid Kapoor

Adı “Kovid” olan 31 yaşındaki Hintli adam sosyal medyada gündem oldu. 4 Ocak’ta koronavirüs pandemisinin ardından ilk kez Hindistan dışına çıktığını söyleyen Kovid, ismi ile bazı kişileri eğlendirdiğini ifade etti. 

BİR KEZ ADAŞIYLA KARŞILAŞTI

Kovid Kapoor adlı Hintli adamın Twitter hesabında “Benim adım Kovid ve ben bir virüs değilim" yazsı dikkat çekti.  Attığı tweeti binlerce alan Kovid, sosyal medyada viral olurken şimdiye kadar sadece tek bir adaşıyla karşılaştığını sözlerine ekledi. Öte yandan Kovid, Hindistan'da nadir duyulan bir ad. Hintçe ve Sanskritçede alim anlamına geliyor. Kovid, annesinin kararı doğumdan çok daha önce verdiğini söyledi.

Adı ‘Kovid’ kendisi değil! Hintli adamın trajikomik hikayesi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...