Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Aralık 2021 16:20

Aile faciası: Önce eşini ve çocuklarını sonra kendini vurdu

Almanya’nın Hamburg şehrinde aynı aileden 4 kişi silahla vuruldu. Silahlı saldırıda 2'si çocuk 3 kişi hayatını kaybederken bir kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Aile faciası: Önce eşini ve çocuklarını sonra kendini vurdu
almanya,cinayet

Almanya'nın Hamburg kentinde bulunan Glinde kasabasında aile faciası yaşandı. Aynı aileden 2‘si çocuk 3 kişinin vurularak yaşamını yitirdiği olayda, bir kadın ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

BİR AİLE YOK OLDU

Glinde'deki komşuların, bir evden silah sesleri geldiği ihbarı üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri, aynı aileden 11 ve 13 yaşlarındaki 2 çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı. Yine 44 yaşında bir erkeği ve 38 yaşında bir kadını ağır yaralı olarak bulan ekiplerin tüm müdahalesine rağmen erkek yaralı olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı kadının ise hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Olayın nasıl meydana geldiği ile ilgili açıklamaya yapılmazken, edinilen ilk bilgilerde ise babanın eşini ve çocuklarını vurduktan sonra intihar ettiği yer aldı.
Olayın meydana geldiği evin yakınlarını trafiğe kapatan polis ekipleri, derin bir soruşma başlatıldığını da bildirdi. Ailenin kimliği ise açıklanmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...