Tgrt Haber
17 Temmuz 2022 09:21 - Güncelleme : 17 Temmuz 2022 09:29

Hollanda'da akıllara durgunluk veren hırsızlık: ATM'yi patlattılar

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da akıllara durgunluk veren bir hırsızlık yaşandı. Bir marketin dış cephesinde bulunan ATM'yi hırsızlar patlattı. Patlama sonucunda market ve çevredeki binalarda ciddi hasarlar meydana geldi.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı
Hollanda'da akıllara durgunluk veren hırsızlık: ATM'yi patlattılar
hollanda,hırsızlık

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'ın güneybatısındaki bir markette bulunan ATM, hırsızlar tarafından patlatıldı. Patlamanın ardından markette ciddi hasar oluştu. Amsterdam polisinin yazılı açıklamasında, Osdorp bölgesindeki bir marketin dış cephesinde yer alan ATM'nin, sabah 05.30 sularında hırsızlar tarafından patlatıldığı açıklandı.

Hollanda'da akıllara durgunluk veren hırsızlık: ATM'yi patlattılar

Henüz infilak etmeyen patlayıcı olması ihtimaline karşı marketin boşaltıldığı ve bomba imha ekiplerinin olay yerine sevk edildiği kaydedildi. Açıklamada, marketin yanı sıra çevredeki binalarda da ciddi hasar meydana geldiği ve güvenlik sebebiyle etraftaki binaların boşaltıldığı belirtildi.

Görgü tanıklarının olay yerinden siyah giyimli 2 şüphelinin motorla hızla uzaklaştığını anlattığı belirtilen açıklamada, şüphelileri yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...