Tgrt Haber
30 Ekim 2021 13:57

Alec Baldwin olayında çarpıcı detay: Boş zamanlarda gerçek mermi eğlencesi

ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin'in film setinde görüntü yönetmenini vurarak ölümüne sebep olmasının ardından çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Ünlü aktörün de yer aldığı film ekibi üyelerinin boş zamanlarda gerçek mermi ile atış talimi yaptıkları ortaya çıktı.

Alec Baldwin olayında çarpıcı detay: Boş zamanlarda gerçek mermi eğlencesi
alec baldwin,,rust,,film seti,,mermi,,gerçek mermi,,atış talimi,

ABD’li ünlü aktör Alec Baldwin'in Rust filmi için gerçekleştirdiği çekimler esnasında görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i silahla vurarak öldürmesinin ardından çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Başlatılan soruşturma kapsamında yetkililer, film setinde üç ateşli silah ve çoğu gerçek 500 mermi bulduklarını belirtirken film ekibi üyelerinin boş zamanlarında hedef talimi için gerçek mermi kullandıklarını raporladı. 

Hollywood yıldızı Alec Baldwin'in, Rust filminin setinde görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i silahla vurarak öldürmesinin ardından soruşturmanın seyrini değiştirecek bir detaya ulaşıldı. Hollywood'u sarsan trajik olayda, film ekibi üyelerinin boş zamanlarında hedef talimi için silahlarda gerçek mermiler kullandığına dair raporlar ortaya çıktı.

Alec Baldwin olayında çarpıcı detay: Boş zamanlarda gerçek mermi eğlencesi
Kazanın ardından Alec Baldwin'in çekilen ilk fotoğrafları

"OLAYIN OLDUĞU GÜN ÖĞRENDİK"

The Wrap'ın kurucusu ve CEO'su Sharon Waxman'ın konuya ilişkin açıklamasında, ekip üyelerinin alkol kutularına ateş ederek eğlendikleri belirtilirken şu ifadelere yer verildi: 

Alec Baldwin olayında çarpıcı detay: Boş zamanlarda gerçek mermi eğlencesi
42 yaşındaki görüntü yönetmeni Hutchins, Matthew Hutchins ile evli ve bir çocuk annesiydi.

"Ekip üyelerinin kırsal alanda alkol kutularına ateş ederek eğlendiği ve bu sırada da gerçek mermi kullandıklarını biz de olayın olduğu gün öğrendik"

"Yetkililer setten toplamda üç ateşli silah, bazıları gerçek 500 mermi ve birkaç parça kıyafet topladı. Balistik kanıtlar şimdi analiz için bir FBI suç laboratuvarına gönderildi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...