Tgrt Haber
22 Ekim 2021 16:48

Alec Baldwin olayında korkunç iddia: Silah değiştirildi

ABD'de Rust filminin çekimleri esnasında kazara görüntü yönetmenini vuran, yönetmeni yaralayan Alec Baldwin'in çekimde kullandığı kurusıkı tabancanın değiştirildiği iddia edildi.

Alec Baldwin olayında korkunç iddia: Silah değiştirildi
alec baldwin,abd,film,cinayet

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin, Rust filminin çekimleri sırasında kurusıkı tabancayı kazara ateşledi ve silahtan çıkan mermiler hem görüntü yönetmenine hem de filmin yönetmenine isabet etti. Korkunç kazanın ardından her iki yönetmen de hemen hastaneye kaldırılsa da 42 yaşındaki görüntü yönetmeni hayatını kaybetti. 48 yaşındaki film yönetmeninin ise tedavisi sürüyor fakat sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Alec Baldwin olayında korkunç iddia: Silah değiştirildi
Baldwin, olay sonrası ağlarken böyle görüntülendi.

Polis soruşturması devam ediyor fakat olayın kazara olduğu düşünülüyor. Tüm yönleriyle ele alınan olayda ortaya çıkan yeni bir iddia ise soruşturmanın yönünü değiştirecek gibi duruyor. Dailymail'de yer alan habere göre, setteki görgü tanıklarının bir tanesi kazanın ardından Baldwin'in ''Bana neden dolu silah verdiniz?'' diye bağırdığını iddia etti. Fakat film ekibi, kullanılan silahın kuru sıkı olduğu yönünde ifade verdi. Baldwin ise bir açıklama yapmadı.

Alec Baldwin olayında korkunç iddia: Silah değiştirildiSanta Fe şehri yakınındaki Bonanza Creek Ranch bölgesinde kurulan setten olay sonrası ilk görüntü

NE OLMUŞTU?

Oscar'a aday dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın setinde korkunç bir kazanın başrolü oldu. Baldwin, filmin bir sahnesinin çekimi esnasında kurusıka tabancayı ateşledi. Silahtan çıkan mermiler hem görüntü yönetmenine hem de film yönetmenine isabet etti. Yaralanan iki kişi hemen hastaneye kaldırıldı. Fakat 42 yaşındaki görüntü yönetmeni hayatını kaybetti. 

Alec Baldwin olayında korkunç iddia: Silah değiştirildiBaldwin'in polis sorgusu sonrası görüntüsünü yayımladı.

Yaşanan olayın ardından yapım şirketi film çekiminin durdurulduğunu duyurdu.

Olay sonrası, çekimlerin yapıldığı ve kazanın meydana geldiği kilise, polis tarafından çembere alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...