Tgrt Haber
24 Ekim 2021 09:18

Alec Baldwin olayında şoke eden gerçek! Bu üçüncü

ABD'li oyuncu Alec Baldwin'in kazara bir kişiyi öldürüp, bir kişiyi de yaraladığı film setinde ortaya çıkan gerçek duyanların ağzını açık bıraktı.

Alec Baldwin olayında şoke eden gerçek! Bu üçüncü
abd,alec baldwin,cinayet,film

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'in Rust filmi çekimleri sırasında kullandığı silahla görüntü yönetmeninin ölümüne ve yönetmenin yaralanmasına neden olduğu sette yaşanan korkunç olaydan günler önce de yine dolu silahın ateşlendiği öne sürüldü.

Film setindeki ölümcül kazadan yalnızca 5 gün önce Baldwin'in dublörüne güvenli olduğu söylenen silah, iki el ateşlendikten sonra içinde gerçek mermi olduğu anlaşıldı. Los Angeles Times'ın haberine göre, 16 Ekim'de yaşanan olaydan sonra bir set çalışanı, üretim müdürüne ''Üçüncü kez kazara silah ateşlendi. Ortam güvenli değil'' diye mesaj yolladığı ortaya çıktı.

Alec Baldwin olayında şoke eden gerçek! Bu üçüncü

OLAYDAN SAATLER ÖNCE ÇALIŞANLAR SETİ TERK ETTİ

Filmin yapımcıları ise setteki güvenlik sorunlarından haberdar olmadıklarını söylediler. Çanlışanların set koşulları yüzünden huzursuz oldukları da iddialar arasındaki yerini aldı. Hatta görüntü yönetmeninin hayatını kaybettiği olaydan saatler önce, birçok çalışanın protesto amaçlı seti terk ettiği ortaya çıktı.

ALEC BALDWIN OLAYI

Oscar adayı dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin, Rust filmin çekimleri esnasında kazayla katil oldu. Polisin açıklamasına göre Baldwin, kurusıkı tabancayı ateşledi ve hem görüntü yönetmenini hem de filmin yönetmenini vurdu. 42 yaşındaki görüntü yönetmeni hayatını kaybederken, 48 yaşındaki yönetmen yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Alec Baldwin olayında şoke eden gerçek! Bu üçüncü

ÜNLÜ OYUNCUDAN İLK AÇIKLAMA

Ünlü oyuncunun polis tarafından ifadesi alındı ve herhangi bir suçlama yöneltilmedi. Olaydan sonra sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan Baldwin, şunları yazdı:

''Eş, anne ve çok sevdiğimiz meslektaşımız Halyna Hutchins'in hayatına neden olan trajik kazayla ilgili üzüntümü anlatacak söz bulamıyorum. Bu trajedinin nasıl meydana geldiğini ortaya çıkarmak için polis soruşturmasıyla tamamen işbirliği yapıyorum.''

Baldwin, Hutchins'in eşiyle yakın iletişim halinde olduğunu belirterek ailesine destek olduğunu ifade etti.

Alec Baldwin olayında şoke eden gerçek! Bu üçüncü

'GERÇEK MERMİ' OLDUĞUNU BİLMİYORDU

Baldwin’e silahı veren yardımcı yönetmen silahta ‘gerçek mermi’ olduğunu bilmediğini belirtti. Baldwin'in kanlı kostümü ve söz konusu silah polis tarafından delil olarak alındı. Ayrıca filmin çekimlerinde kullanılan diğer silah ve mühimmatlara da el konuldu.

BALDWIN'İN ORTAYA ÇIKAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Baldwin, 2017 yılında Twitter’dan yaptığı bir paylaşımda, polisin yanlışlıkla birini öldürmesini eleştirmişti. Güney California’da bir polisin ölüme sebep olduğu olayı eleştiren Baldwin, “Birini haksız yere öldürmenin nasıl bir his olduğunu merak ediyorum” demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...