Tgrt Haber
17 Aralık 2021 14:58

Alec Baldwin olayında yeni gelişme: Telefonu incelenecek

Alec Baldwin'in Rust filminin setinde kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürmesinin ardından soruşturma sürüyor. Son olarak Baldwin'in telefonunun incelenmesine karar verildi.

Alec Baldwin olayında yeni gelişme: Telefonu incelenecek
alec baldwin,cinayet,fil,set

Alec Baldwin'in yanlışlıkla Rust filminin görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürmesi, yönetmen Joel Souza'yı yaralamasının soruşturması sürerken yeni bir gelişme ortaya çıktı. Mahkeme ünlü oyuncunun telefonunda, soruşturmayla bağlantılı bir kanıt olabileceğini hükmetti. Arama emrinin ise Baldwin'in filmin silah uzmanı Hannah Gutierrez Reed, ile konuşmalarında sarf etmiş olabileceği sözler üzerine çıkarıldığı düşünülüyor. 

Arama emrine göre, polis filmin prodüksiyonuyla ilgili herhangi bir metin mesajı, resim, video, arama veya diğer bilgileri arıyorlar. Baldwin, filmin oyuncusu olmanın yanı sıra filmin yapımcısı da olduğu için bu konulardan da sorumlu.

Alec Baldwin olayında yeni gelişme: Telefonu incelenecek

Ayrıca Baldwin'in verdiği ifadede filmin silah uzmanı Hannah Gutirrez Reed'in kendisine farklı silah modelleri gösterdiği, buna ilişkin e-postalar olduğu söylemesiyle şekillendi. Yetkililer olayla ilgili soruların bu konuşmalar yoluyla çözülebileceğini düşünüyor. Yazışmalarda ve yollanan maillerde Hannah Gutierrez-Reed'den daha büyük bir silah istediği iddiaları ortaya atıldı. Bu iddia soruşturmanın seyrini de değiştirecek gibi duruyor.

Baldwin'in savunmasını yapan avukatı Aaron Dyer ise telefonda bulunacak kanıtların oyuncunun suçsuzluğunu kanıtlayacağına inandıklarını belirtti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...