Tgrt Haber
11 Kasım 2021 12:13

Kazara cinayette silahın arkasındaki isim ortaya çıktı

ABD'deki Rust filminin çekimleri sırasında Alec Baldwin'in sette yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürmesine, yönetmen Joel Souza'nın yaralanmasına neden olduğu olayda, silahın arkasındaki isim belli oldu.

Kazara cinayette silahın arkasındaki isim ortaya çıktı
alec baldwin,abd,film,set

Oscar adayı oyuncu Alec Baldwin'in hem yapımcısı hem de oyuncusu olduğu Rust filminin çekimleri sırasında görüntü yönetmeni Halyna Huutchins'in ölümüne, filmin yönetmeni Joel Souza'nın yaralanmasına neden olan merminin silaha nasıl girdiği henüz çözülememişken, olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. ABD basını, yeni belgeleri servis etti.

Kazara cinayette silahın arkasındaki isim ortaya çıktıGörüntü yönetmeni Halyna Hutchins

Los Angeles Times'ın haberine göre, görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olan silahın nereden geldiği netlik kazandı. Deneyimsiz olduğu anlaşılan filmin silah sorumlusu Gutierrez-Reed'i öneren kişinin silah uzmanı Seth Kenney olduğu belirtildli.

Kenney'in filme bu silahı temin eden şirketin sahibi olduğu ortaya çıktı. Kenney'in bir nevi "Akıl hocası" olarak ekibe dahil edildiğini ancak kendisinin sette kimse tarafından görülmediğini belirtti. Böylelikle ölümlü kazadaki şüpheliler listesine bir kişi daha eklenmiş oldu.

Kazara cinayette silahın arkasındaki isim ortaya çıktıKazara cinayetin ardından Alec Baldwin

NE OLMUŞTU?

Oscar adayı dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin, Rust filmin çekimleri esnasında kazayla katil olmuştu. Polisin açıklamasına göre Baldwin, kurusıkı tabancayı ateşlemiş ve hem görüntü yönetmenini hem de filmin yönetmenini vurmuştu. 42 yaşındaki görüntü yönetmeni hayatını kaybederken, 48 yaşındaki yönetmen yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...