Tgrt Haber
02 Kasım 2021 12:01

Alec Baldwin'in yaraladığı yönetmen ilk kez konuştu

Geçtiğimiz haftalarda ABD'deki Rust filminin setinde Alec Baldwin'in yaraladığı yönetmen, hastaneden taburcu oldu ve ilk kez açıklama yaptı.

Alec Baldwin'in yaraladığı yönetmen ilk kez konuştu
alec baldwin,yönetmen,film,set,cinayet

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Badwin hem yapımcısı hem de başrolü olduğu Rust filminin çekimleri esnada kazara görüntü yönetmeninin ölümüne, yönetmenin ise yaralanmasına neden oldu. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan bu korkunç kazanın yankıları ise hala devam ediyor.

Son olarak Baldwin'in yaraladığı yönetmen Joel Souza, hastaneden taburcu oldu ve ilk kez Los Angeles'taki evinin dışında görüntülendi. Kurşun yarası nedeniyle kolunun askıda olduğu gözlenen yönetmen Souza, basın mensuplarına ilk kez açıklama yaptı. Souza, konuya ilişkin  “Sinema dünyasında, Santa Fe halkından ve bize ulaşan yüzlerce insandan aldığımız yoğun sevgi karşısında minnettarım. Kesinlikle iyileşmeme yardımcı olacak” dedi.

Alec Baldwin'in yaraladığı yönetmen ilk kez konuştuYönetmen Joel Souza

Öte yandan Alec Baldwin, geçtiğimiz günlerde eşi Hilaria Baldwin ile beraber kameralara takıldı. Baldwin'in eşi ve basın mensupları arasında gerginlik çıktı. Baldwin, hayatını kaybeden görüntü yönetmeni Halyna Hutchins için  “O benim arkadaşımdı. Rust’ın ilk çekim günü New Mexico’da birlikte yemek yedik” demişti. "Birlikte film çeken çok, çok iyi bir ekiptik ve sonra bu korkunç olay oldu" diyen Baldwin, yaşanan trajediyi "Trilyonda bir ihtimal gerçek oldu" şeklinde anlatmıştı. 

FİLM DEVAM ETMEYECEK

Basın mensuplarının filmin devam edip etmeyeceğini sormaları üzerine ise Baldwin, artık çekilmeyeceğini düşündüğünü,  insanların güvenliği için film ve dizi çekimlerinde ateşli silah kullanımının sınırlandırılmasından yana olacağını ve bunun için üstüne düşen her şeyi yapacağını belirtmişti.

EŞİ GAZETECİLERE ÇIKIŞTI

Bu esnada bir gazetecinin görüntü yönetmeninin ismini unutması üzerine Alec Baldwin'in eşi öfkeli bir şekilde Hilaria Baldwin, “Onun adı Halyna” diyerek sesini yükseltmişti. Öfkeli eş, gazeteciye “Bizi beklemek için bu kadar zaman harcıyorsanız onun adını bilmeniz gerekir” diye çıkışmıştı. Baldwin ise konuyu geçiştirmek adına ''Eşi Matthew ve oğluyla buluştum'' demişti. Bir gazetecinin görüşmenin nasıl geçtiğini sorması üzerine ünlü oyuncu, “Bunu nasıl nitelendireceğimi bilmiyorum” derken eşi Hilaria, “Siz ne olduğunu biliyor musunuz? Ayrıntı yok” çıkışını yapmıştı.

Alec Baldwin'in yaraladığı yönetmen ilk kez konuştu

Hilaria Baldwin'in sürekli öfkeli çıkışlarını durdurmak adına oyuncu Baldwin,  “Bana bir iyilik yapar mısın? Soruyu ben yanıtlıyorum” demişti. Ardından gazetecilere dönerek, “Zaman zaman film setlerinde kazalar olur. Ama böylesi hiç olmadı. Trilyonda bir ihtimal gerçekleşti” demişti.

Gazetecilerin ''Neden Vermont'a gidiyorsunuz?'' sorusu üzerine ise Hilaria Baldwin, ''Bu özel'' diyerek cevap vermişti. Baldwin'in bu esnada karısına susması için yaptığı jest ve mimikler ise gözden kaçmamıştı. 

Hilaria Baldwin ayrıca, “Çocuklarım arabada ağlıyor. Çünkü onları takip ediyorsunuz ve onlar da bunu biliyor” demişti.

Alec Baldwin'in yaraladığı yönetmen ilk kez konuştu

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Hilaria Baldwin'in sürekli olarak gazetecileri terslemesi ve öfkeli çıkışları sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Hilaria Baldwin’i dikkat çekmeye çalışmakla, Alec Baldwin’in kurduğu anlaşma ortamını bozmakla suçlamıştı.

Hilaria Baldwin, kendisine gelen tepkilere aldırış etmedi ve Cadılar Bayramı'nda da ailecek çekildiği fotoğrafları lişisel sosyal medya hesbaından paylaştı. Hilaria, ebebeynlik görevlerini yerine getirdiklerini ve çocuklarını mutlu etmek istediklerini söyledi.

Alec Baldwin'in yaraladığı yönetmen ilk kez konuştu

Bu paylaşım, sosyal medyada büyük tepki topladı, böyle bir görüntü vermek için çok erken olduğu eleştirileri yapıldı. Ancak Hilaria Baldwin, tepkilere rağmen fotoğrafları hesabından silmedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...