Tgrt Haber
14 Eylül 2021 16:35

Alışveriş yaparken başkalarının üzerine öksürdü işinden oldu

ABD'nin Nebraska eyaletinde bulunan markette bir kadın, alışveriş yaparken insanların üzerine öksürdü ve çalıştığı teknoloji şirketinden kovuldu.

Alışveriş yaparken başkalarının üzerine öksürdü işinden oldu
abd,florida,maske,sosyal medya

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletindeki bir markette alışveriş yapan kadın, hem maske takmadı hem de alışveriş yapan insanların üzerine bilinçli bir şekilde öksürdü ve işinden oldu.

Geçtiğimiz haftalarda markette çocuğuyla alışveriş yapan bir kadına orta yaşlı, sarışın bir kadın neden maske taktıklarını sordu ve anne ile çocuğuna ''Çok tatlısın'' diyerek aşı olup olmadıkları hakkında sorular sormaya başladı.

Maskeli kadın, o anları telefonuyla kayda almaya başladı ve kendisine sorular soran kadına neden maske takmadığını sordu. Maskesiz kadın, ''Alerjim var, belki tıbbi bir sorunum var. Maske takmama gerek yok'' cevabını verdi.

Alışveriş yaparken başkalarının üzerine öksürdü işinden oldu

Çocuğuyla beraber alışveriş yapan kadın çektiği videoyu sosyal medyada paylaştı ve maskesiz kadının markette onları takip etmeye başladığını, bilinçli bir şekilde de üzerlerine öksürdüğünü yazdı. Ayrıca maskesiz kadın, anne ve çocuğa ''Koyun'' diyerek de hakaret etti.

Çocuğuyla alışveriş yapan kadın, paylaşımına şunları da ekledi:

"Alışverişime devam etmeye çalıştım ama bu hanım markette beni takip etti. Mesafesini koruması gerektiğini ve üzerime öksürmesinin bir saldırı olduğunu söyledim. Güldü ve 'Şuna bak, bu kadar korkman ne kadar tatlı' demeye devam etti.''

Sosyal medyada maskesiz kadının videosu milyonlarca kez izlendi. Independent'ın haberine göre, video maskesiz kadının çalıştığı şirkete kadar ulaştı ve bir teknoloji şirketinde çalışan kadın kovuldu. Şirket, kadının artık kendileriyle beraber çalışmadığını duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...