Tgrt Haber
18 Kasım 2015 05:27

Alman Bakan'dan korkutan açıklama

Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere tehlikenin henüz sonlanmadığını belirtirken, Almanya'da ise hayat tamamen durdu.

Alman Bakan'dan korkutan açıklama
Thomas de Maiziere, Almanya İçişleri Bakanı,

Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu... Almanya ile Hollanda milli futbol takımları arasında oynanacak dostluk maçı, başlama düdüğüne iki saat kala polisin talebiyle iptal edildi. Hannover şehrinde bombalı saldırı tehlikesi nedeniyle tren, tramvay ve metro seferlerinin de durdurulduğu açıklandı.

''TEHLİKE SONLANDI'' DİYEMEYİZ
 
Almanya İçişleri Bakanı De Maiziere son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Maiziere "Saldırı çerçevesinde bu aşamada detay bilgi vermeyeceğim, "tehlike sonlandı" diyemeyiz" ifadelerini kullandı. Bakan, "Çok zor bir karardı ama böyle bir anda insanların güvenliği önceliklidir o yüzden bu kararı aldık" diye konuştu. Alman halkına seslenen de Maiziere, kendilerine güvenilmesini ve maçın iptal edilmesine ilişkin haklı gerekçeleri olduğunu vurguladı.
 
Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, “Her hangi bir bombaya rastlanmadı, gözaltı da yok” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...