Tgrt Haber
14 Mart 2017 20:53

Alman parlamentosundaki 2 Türk vekilden "Hayır" kampanyasına destek

Almanya'nın Rüsselsheim kentinde düzenlenecek "Hayır" kampanyasına Almanya’nın Hessen Eyaleti’ndeki bazı milletvekilleri katılacak.

Alman parlamentosundaki 2 Türk vekilden "Hayır" kampanyasına destek
almanya, parlemento, türk vekiller

Rhein-Main Hayır Platformunca asılan afişteki bilgilere göre, Almanya  Başbakanı Angela Merkel'in partisi Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Hessen  Eyaleti Milletvekili İsmail Tipi ve koalisyon ortağı Sosyal Demokrat Partili  (SPD) Turgut Yüksel, Rüsselsheim kentinde düzenlenecek "Hayır" gösterisinde yer  alacak.

Halkların Demokratik Partisine (HDP) yakınlığıyla bilinen Halkların  Demokratik Kongresi (HDK) Avrupa Sözcüsü Demir Çelik, Alman Sol Parti bölge  yöneticileri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de 25 Mart’ta  düzenlenecek gösteriye destek verecek.

Öte yandan, Almanya ve Avrupa'nın çeşitli kentlerine Türkiye'de  yapılacak halk oylaması konusunda halkı bilgilendirmek için gelen Türk bakanların  program yapacağı salonlar iptal edilmiş ve çeşitli engellemeler uygulanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...