Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Temmuz 2021 12:36

Almanya’da kimya tesisinde patlama: 1 ölü çok sayıda yaralı var

Almanya'nın Leverkusen kentinde kimyasal işletmelerin olduğu bir atık yakma tesisinde patlama meydana geldi. Patlamanın nedeni bilinmezken yaralıların olduğu aktarıldı.

Almanya’da kimya tesisinde patlama: 1 ölü çok sayıda yaralı var
almanya,patlama

Almanya'nın Leverkusen kentinde kimyasal işletmelerin olduğu bir atık yakma tesisinde patlama meydana geldi. Patlamanın nedeni bilinmezken yaralıların olduğu aktarıldı. Meydana gelen patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 16 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Almanya’da kimya tesisinde patlama: 1 ölü çok sayıda yaralı varYetkililer, yerel saatle 09.40 sıralarında yaşanan patlamada 1 işçinin hayatını kaybettiğini, 16 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Yaralılardan 1’inin durumunun ağır olduğu belirtilirken, işçilerden 4’ünün hala kayıp olduğu ve arama çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

Polis, patlamanın etkisiyle yoğun duman oluşması nedeniyle çevredeki ev ve iş yerlerinin cam ve kapılarının kapalı tutulması çağrısında bulundu.

Almanya’da kimya tesisinde patlama: 1 ölü çok sayıda yaralı varAlman medyası, patlamanın, tesisin akaryakıt tanklarının bulunduğu alanda meydana geldiğini yazdı. Leverkusen itfaiyesi de akıllı telefon kullanıcılarına "yüksek tehlike" uyarısı gönderdi. Patlama nedeniyle oluşan dumanın kilometrelerce uzaklıktan görülebildiği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...