Tgrt Haber
05 Temmuz 2021 14:19

Almanya'nın aradığı Yasemin Gündoğan'ın arkadaşından şaşırtan açıklamalar

Almanya'da çalıştığı para dağıtım şirketinden 8 milyon Euro çalarak kayıplara karışan Yasemin Gündoğan'ın arkadaşı şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

Almanya'nın aradığı Yasemin Gündoğan'ın arkadaşından şaşırtan açıklamalar
almanya,hırsızlık

Almanya'da yaşayan Türk asıllı Yasemin Gündoğan, dünya çapında aranmaya başladı. Çalıştığı para dağıtım şirketinde çalışan Gündoğan, 8 milyon Euro ile kayıplara karıştı. Ardında ise birçok soru işareti bıraktı. Bu dolandırıcılığın peşini bırakmayan Almanya, Gündoğan'ı yakalamak için özel bir ekip kurdu. 

Yasemin Gündoğan için kurulan ekip, şimdiye kadar katil, dolandırıcı, soyguncu gibi birçok suçtan aranan insanları yakaladı. Profesyonel ekip, yılda ortalama 40 vaka üzerinde çalışırken aralarına Yasemin Gündoğan da eklendi. Gündoğan'ın telefon görüşmeleri dinlenecek, Schengen bilgi sistemi SIS'den de arama yapılabilecek.

YASEMİN'İ ARKADAŞI ANLATTI

Savcılık sözcüsünün açıklamasına göre, yurt dışına kaçtığı düşünülen Yasemin Gündoğan'ı eski bir okul arkadaşı anlattı. Heute gazetesinin haberine göre, arkadaşı Gündoğan'ın henüz çocukken zengin ve güzel kadınlardan biri olmak istediğini söyledi. Gündoğan'ın arkadaşının bu açıklaması akıllarda ''Hayali onu usta bir hırsız mı yaptı?'' sorusunu getirdi.

Ayrıca Gündoğan'ın arkadaşı, ''Hepimiz onun o kadar da zeki olmadığını düşündük ama bize bunun tam tersi olduğunu gösterdi'' dedi.

Okul arkadaşından alınan bilgiye göre Gündoğan, ablası ve annesiyle beraber yaşıyordu. Babası ise Gündoğan'ın dolandırdığı para dağıtım şirketinde şoför olarak çalışıyordu ve babası sayesinde işe girmişti.

PEKİ, NELER OLMUŞTU?

Olay, 21 Mayıs'ta yaşandı. Şirkette müşterilerin sipariş ettiği paraların paketlenmesi ve güvenli nakliyesinden sorumlu olan Yasemin Gündoğan, hasta olduğunu söylerek doktor raporu aldı.

Ardından ise 28 yaşındaki kadından bir daha haber alınamadı. Paketlenmiş 8 milyon Euro'luk banknotları ATM’lere takılacak para kasetlerine yerleştirmesi gereken Gündoğan'ın bunu yapmadığı ortaya çıktı.

Gündoğan'ın olaydan sonra lüks bir minibüs kiraladığı kamera görüntüleri de ortaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...