Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ağustos 2022 11:21 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 13:11

Almanya'daki lunapark kazasının ardından Irak'ta da gondol faciası! Çok sayıda yaralı var

Almanya'nın Bavyera eyaletindeki bir lunaparkta yaşanan kazanın ardından Irak'ta da gondol faciası yaşandı, çok sayıda kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
ırak,almanya,lunapark

Geçtiğimiz Almanya'da yaşanan lunapark kazasına bir yenisi eklendi bu kez kötü haber Irak'tan geldi. Irak'ın Süleymaniye şehrinde bulunan Kaledize ilçesindeki bir lunaparkta gondol faciası yaşandı. Kaledize Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, gondolun devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 14 kişinin yaralandığı bildirildi.

Kazanın nedenine yönelik soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

ALMANYA'DA HIZ TRENLERİ ÇARPIŞTI

Almanya'nın güneyindeki Bavyera eyaletinde bulunan Günzburg kentindeki Legoland eğlence parkında korkunç bir kaza yaşandı. İki hız treninin çarpıştığı kazada 2'si ağır olmak üzere toplam 34 kişi yaralandı.

Almanya'daki lunapark kazasının ardından Irak'ta da gondol faciası! Çok sayıda yaralı var

Kazanın ardından çıkan yangına olay yerine sevk edilen 3 helikopter ve kurtarma ekipleri tarafından müdahale edildi. Kazanın nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan Almanya'nın Klotten bölgesinde geçtiğimiz hafta 1 kadın hız treninden düşerek hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...