Tgrt Haber
09 Ekim 2021 14:43

Almanya'nın O Ses'ine katılan Zeynep Avcı herkesi mest etti

Türkiye'deki 'O Ses Türkiye' yarışmasının Almanya'daki versiyonuna katılan Türk yarışmacı Zeynep Avcı, önce jüriyi mest etti ardından ülkenin en çok konuşulan ismi oldu.

Almanya'nın O Ses'ine katılan Zeynep Avcı herkesi mest etti
almanya,o ses,zeynep avcı

Almanya'daki ''O Ses Almanya'' yarışmasına katılan Türk yarışmacı Zeynep Avcı, geceye damgasını vurdu. Tan Taşçı'nın 'Yalan' adlı şarkısını seslendiren Avcı, ilk olarak jüriyi kendisine hayran bıraktı ardından ülkenin en çok konuşulan ismi olmayı başardı. Yarışmanın jürileri, şarkının sözlerini anlamasalar da Avcı'nın kedilerini çok etkilediklerini söylediler. 

Zeynep Avcı’nın etkileyici performansının tüylerini diken diken ettiğini belirterek kollarını gösteren jüri üyeleri, Avcı’yı kendi ekiplerine katılmaya ikna etmek için birbirleriyle yarıştı. Şarkısı bittiğinde stüdyodakiler tarafından ayakta alkışlanan Avcı, jüri ve stüdyodaki seyircilerin yanı sıra ekran başındakilerin de büyük beğenisini kazanarak, Almanya’da en çok konuşulan isimlerden oldu.

Almanya'nın O Ses'ine katılan Zeynep Avcı herkesi mest etti

Avcı’nın yarışmaya damga vuran anları, sosyal medya hesaplarında en fazla paylaşılan yayınlardan biri oldu. Yaklaşık 20 yıldır Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşayan ve kentteki çeşitli mekanlarda sahne alan Avcı’nın elde ettiği başarı Almanya’da yaşayan Türkler tarafından da sevinçle karşılandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...