Tgrt Haber
19 Ağustos 2021 17:01

Amazon hisseleri çakıldı: Jeff Bezos tahtı Elon Musk'a kaptırdı

Amazon'un hisseleri 14 günde yüzde 11 civarında gerilerken, şirketin değeri de 195 milyon dolar azaldı. Böylece şirketin patronu Jeff Bezos dünyanın en zenginleri listesinde ilk sırayı Tesla'nın patronu Elon Musk'a kaptırdı.

Amazon hisseleri çakıldı: Jeff Bezos tahtı Elon Musk'a kaptırdı
amazon,,tesla,,Elon Musk,,Jeff Bezos,

E-ticaret devi Amazon hisselerinde 14 günde yüzde 11'lik düşüş yaşandı. Böylelikle şirketin değeri de 195 milyon dolar azalmış oldu.

Bu sonuçlarla birlikte şirketin bir numarası Jeff Bezos dünyanın en zenginleri listesinde ilk sırayı Tesla'nın patronu Elon Musk'a kaptırdı.

Hissedeki bu düşüş şirketin patronu Jeff Bezos'un servetine de yansıdı. Bezos'un serveti bir günde 2,1 milyar dolar gerileyerek 186,6 milyar dolar oldu. Bezos'un serveti yılbaşından bu yana ise 3,7 milyar düşüş kaydetti.

Böylelikle Bezos dünyanın en zenginleri listesinde yerini Tesla'nın patronu Elon Musk'a kaptırdı. Musk'ın serveti yılbaşından bu yana 18,3 milyar dolar artarak 188 milyar dolara yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...