Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ocak 2014 07:35

Amerika'da iki okulda bomba şüphesi

Amerika'nınTeksas ve New Jersey eyaletlerindeki iki okulda bomba tedirginliği yaşandı. Uzman ekiplerin incelemeleri sonucu iki okuldaki öğrenciler güvenlik nedeniyle tahliye edildi.

Amerika'da iki okulda bomba şüphesi
amerika, abd, new jersey, teksas, iki okulda, bomba şüphesi,

Amerika'nın Teksas ve New Jersey eyaletlerindeki iki okulda bomba tedirginliği yaşandı. Uzman ekiplerin incelemeleri sonucu iki okuldaki öğrenciler güvenlik nedeniyle tahliye edildi. Teksas’ın Houston kentine yakın bir bölgesindeki Seven Lakes High School isimli okulda bir öğrencinin çantasında tespit edilen düzeneğin, bomba olma ihtimali üzerine okul güvenliği harekete geçti. Tüm öğrenciler okulun Baseball sahasındaki açık alana toplanırken, binanın içinde arama başlatıldı. Bomba imha uzmanları tarafından bizzat yürütülen operasyon sonucu, şüpheli öğrenci tutuklandı. Houston bomba ekibiyle FBI'ın da dahil olduğu olayda, yetkililer okul kampüsünde ele geçirilen düzenekle ilgili ayrıntılı bilgi vermedi.
Öte yandan, aynı gün New Jersey eyaletinde de bir okulun tuvalet duvarına yazılan mesaj dolayısıyla yetkililer bomba imha uzmanlarını çağırdı. Morris County bölgesindeki Pequannock Township High School isimli lisede yaşanan olaydan dolayı acil durum ilan edildi. Herhangi bir tehlikeli maddeye rastlanıp rastlanmadığı konusunda bir açıklama yapılmazken, iki okulda da öğrenciler evlerine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...