Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Şubat 2014 22:42

Amerika’nın ses kaydı internete düştü

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Bakan Kerry’nin Avrupa Birliği’nden sorumlu diplomatı Victoria Nuland, AB için küfürlü sözler sarf etmiş.

Amerika’nın ses kaydı internete düştü
Victoria Nuland, AB için küfürlü sözler , Amerika’nın ses kaydı internete düştü, AB, ses kaydı, SES KAYDI, Bakan Kerry ses kaydı, abd,

Youtube’a düşün ses kaydında Nuland olduğu söylenen kişi ABD’nin Ukrayna Büyükelçisi olduğu ileri sürülen Geoffrey Pyatt adlı kişiyle telefonda görüşüyor. Amerika Birleşik Devletleri ile Avrupa Birliği arasında diplomatik krize neden olacak bir skandal daha patlak verdi. Daha önce ABD’nin Avrupalı liderleri dinlediğinin ortaya çıkmasından sonra şimdi de ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Victoria Nuland’a ait olduğu ileri sürülen bir ses kaydında AB için küfürlü sözler sarf ediliyor. Alman medyasında son dakika olarak verilen haberlere göre, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin Avrupa Birliği’nden sorumlu diplomatı ve bakanlık sözcüsü Nuland, Ukrayna’daki durum üzerine görüşlerini açıklıyor. Youtube’da yayınlanan ses kaydına göre, Nuland ABD’nin Ukrayna’daki Büyükelçisi olduğu ileri sürülen Geoffrey Pyatt ile AB ve Rusya’nın Ukrayna üzerindeki politikalarını ele alıyor. Bu arada telefondaki kadın sesi Avrupa Birliği için “Fuck the EU!” diyerek AB’ye küfrediyor ve Ukrayna muhalefetinde bulunan Vitali Klitschko’yla ilgili fikirlerini sıralıyor. Söz konusu telefon kaydının Rusya tarafından internete sızdırıldığı ileri sürülürken, ABD’li yetkililer, kayıtlardaki ifadelerden de şüphe duyduklarını açıkladılar. ABD Başkanı Barack Obama’nın Sözcüsü ise söz konusu ses kaydıyla ilgili “özel görüşmeler üzerine yorum yapmıyoruz.” derken, ABD ve AB arasındaki ilişkilerin bu tür şeylerle bozulamayacak kadar sağlam olduğu mesajını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...