Tgrt Haber
24 Eylül 2021 16:50

Angela Merkel kuş parkında zor anlar yaşadı

Almanya Başbakanı Angela Merkel, görevini bırakmaya sayılı günler kala veda turu kapsamında Almanya'daki kuş parkını ziyaret etti, yem verdiği esnada ise zor anlar yaşadı.

Angela Merkel kuş parkında zor anlar yaşadı
almanya,angela merkel

Pazar günü Almanya'da yapılacak seçimlerle beraber 16 yıllık başbakanlığı koltuğuna veda edecek olan Angela Merkel, ülkesinde veda turuna çıktı. Almanya'nın kuzeyinde bulunan kuş parkına giden Merkel, eğlenceli zamanlarının yanı sıra zor anlar da yaşadı.

Angela Merkel kuş parkında zor anlar yaşadı

Rostock yakınlarındaki Vogelpark Marlow kuş parkında papağanlar Merkel'in etrafında uçarken, elinden darı yerken ve omzu ile kafasına kondukları anlara dair fotoğraflar kaldı. Deutsche Welle'in haberine göre, Merkel o anlarda bir hayli panikledi fakat ardından kuşlara alıştı ve hayvanlara yem vermeye devam etti.

Angela Merkel kuş parkında zor anlar yaşadı

Merkel, o anlara ilişkin ise "Muhabbet kuşlarıyla iyi iş çıkardım" açıklaması yaptı. 

Öte yandan 26 Eylül’de yapılacak genel seçimlerde Merkel’in koltuğu için yarışan adaylar arasında, Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Genel Başkanı Armin Laschet, Sosyal Demokrat Partili (SPD) Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Olaf Scholz ile Yeşiller Eş Başkanı Annalena Baerbock var.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...