Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Aralık 2021 10:34

Annesine verdiği sözü tuttu, cansız bedeniyle haftalarca aynı evde yaşadı

Bali’de yaşanan akıllara durgunluk veren olayda bir adam, 96 yaşındaki annesini öldükten sonra buz küplerine sararak 2 ay boyunca aynı evde yaşadı.

Annesine verdiği sözü tuttu, cansız bedeniyle haftalarca aynı evde yaşadı
Kadın,Yaşlı,Anne,Cenaze,Endonezya

Endonezya'ya bağlı Bali Adasında polis ekipleri, aldıkları ihbar doğrutusunda bir eve gerçekleştirdikleri baskında 96 yaşındaki bir kadının cansız bedenini, buz küplerine sarılı halde buldu. Olaydan sonra evde bulunan bir adam gözlatına alınırken ölen kadının oğlu olduğu ortaya çıktı.

CENAZE TÖRENİNİ REDDETTİ

Annesine ölüm döşeğindeyken söz verdiğini belirten adam cenaze törenini yapmadığını belirtildi. Akıllara durgunluk veren olayla ilgili açıklamalarda bulunan bölge komiseri, oğlunun annesine verdiği sözü tuttuğu belirterek, “Annesine verdiği bu sözü yerine getirmekle yükümlüydü” dedi.  Annesine yalnız başına 4 ay boyunca bakım sağladığı da öğrenilen kişinin, bu yüzden annesini hayattaymış gibi koruma görevi üstlendiği ve cenaze törenini reddettiği belirtildi. 

Polis ekiplerinin hafta sonu olaya müdahale etmesinin ardından, 2 ay boyunca evde tutulan kadın için cenaze töreni düzenlendi. Yetkililer, kadının doğal nedenlerden dolayı hayatını kaybettiğini de açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...