Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ekim 2014 10:14

Annesinin kafasını kesti, şaka sandılar

ABD’nin New York kentinde bir adam öldürdüğü annesinin cesedini sokağa kadar sürükledi. Korkunç cinayet önce Cadılar Bayramı şakası zannedildi.

Annesinin kafasını kesti, şaka sandılar
abd, new york, annesinin başını kesti, cadılar bayramı şakası,

Korkunç olayı çevredekiler önce Cadılar Bayramı şakası zannettiler. Kısa süre sonra yaşananların Cadılar Bayramı ile alakası olmadığını anlayan görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen güvenlik görevlileri, talihsiz kadının hayatını kaybettiğini ve şüphelinin de canına kıydığını tespit etti. Yerel polisin yaptığı açıklamada, annesini korkunç şekilde öldüren Derek Ward'ın akli dengesinin yerinde olmadığı belirtildi. Kafa kesen oğulun cinayeti işledikten sonra bölgeden geçen bir banliyö treninin önüne atlayarak canına kıydığı bildirildi. Her sene 31 Ekim’de kutlanılan Cadılar Bayramı, çeşitli cinayet şakalarına da sahne oluyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...