Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 May 2019 14:43

Araç kullanırken düşürdüğü bardağı almak istedi kaza yaptı

​Tayland'da, araç kullandığı sırada düşürdüğü bardağı almaya çalışan sürücünün neden olduğu kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün çarptığı ve önce takla atan ardından da metrelerce sürüklenen aracın içinde bulunan bebek ise aracın yan camından yere düştü.

Araç kullanırken düşürdüğü bardağı almak istedi kaza yaptı
kaza,,dünya,

Tayland'da yaşanan kazada, bardağı almaya çalışan lüks aracın sürücüsü, hızla öndeki araca çarptı. Öndeki aracın defalarca takla attığı ve metrelerce süreklendiği kazada yaşananlar ise bir başka aracın kamerası tarafından anbean kaydedildi. 
İzleyenlerin yüreklerini ağızlara getiren kazada, takla atarak sürüklenen aracın ön koltuğunda annesinin kucağındaki bir bebek çarpmanın şiddeti ile aracın yan camından yere düştü. Araç takla attığı sırada camın yere temas ettiği bir anda yere düşen bebek yara almadı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 8 kişi yaralandı. 
Sürücü polise verdiği ifadede araç kullanırken yere düşürdüğü bardağı eğilip almak isterken direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...