Tgrt Haber
18 Kasım 2015 02:20

Arap Birliği'nden terör saldırıların kınama

Arap Birliği Konseyi, Fransa'nın başkenti Paris ve Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki terör saldırılarını kınadığı bildirildi.

Arap Birliği'nden terör saldırıların kınama
arap birliği, terör, saldırı,

Arap Birliği Konseyi, Fransa'nın başkenti Paris ve Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki terör saldırılarını kınadığı bildirildi. Mısır'ın başkenti Kahire'de, daimi temsilciler düzeyinde gerçekleştirilen Arap Birliği istişare toplantısının kapanış bildirisinde, Beyrut ve Paris'teki terör saldırıları kınanarak, "Arap Birliği ülkeleri, terörün her türlüsüyle mücadelede dost ve kardeş ülkeler Lübnan ile Fransa'nın yanında yer alıyor" ifadelerine yer verildi. Lübnan ve Fransa'daki saldırılarda hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlı ve yaralananlara acil şifa dileklerinde bulunulan açıklamada, "Semavi dinlerin ve beşeri antlaşmaların sakıncalı gördüğü şu terör tehlikesini ortadan kaldırmak için uluslararası koordinasyonun sağlanması ve gücün birleşmesi gerekiyor" ifadesine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...