Tgrt Haber
08 Ekim 2021 16:32

Aşı karşıtı adam canlı yayında pişmanlığını anlattı ardından hayatından oldu

Aşı karşıtı ABD'li sosyal medya hesabı Facebook üzerinden yaptığı yayının ardından hayatını kaybedince gündeme oturdu.

Aşı karşıtı adam canlı yayında pişmanlığını anlattı ardından hayatından oldu
aşı,,abd,,covid-19,,sosyal medya,

ABD'nin Colorado eyaletinde yaşayan Mike Jonesbatch, geçtiğimiz ay Covid-19'a yakalanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede yattığı sürede de sosyal medya hesabından da birçok video yayımladı.

Jonesbatch, insanların aşılarını yaptırmaları için teşvik etmeye çalışıyordu. Aşı karşıtı olan ve Covid-19 aşısını yaptırmayan Jonesbatch'in hastanede durumu gün geçtikçe kötüleşti, Facebook üzerinden yaptığı yayınlarla herkese mutlaka aşı olmaları gerektiğini söyledi ve hastalık yüzünden hayatını kaybetti.

''AKCİĞERLERİNİZ ARTIK ÇALIŞMIYOR''

Hastanede yattığı sürece yaşadıklarını gün gün paylaşan adam durumu ağırlaştıkça tek başına neredeyse üç saniye bile nefes alamadığını ve sürekli olarak makineye bağlı olarak yaşamaya başladığını dünyaya duyurdu:

''Hiçbir şey yiyemiyorum, içemiyorum, uyuyamıyorum, her şeyin sona ermesine ramak kaldı. İşte Covid size bunu yapıyor. İnsanları böyle öldürüyor.''

Aşı karşıtı adam canlı yayında pişmanlığını anlattı ardından hayatından oldu

Bu videodan iki gün sonra durumu iyice ağırlaşan adamın 'Ölüyorum' diyerek paylaştığı son videoda bir hemşirenin kendisine 'Sizi solunum cihazına bağlamak zorundayım, akciğerleriniz artık çalışmıyor' dediği duyuluyor. Ardından hemşire, Jonesbatch'e ''Annenizi gördüm, kızınızla birlikte buradalar, onlarla konuşabilmeniz için size bir Ipad getireceğiz'' diyor.

Aşı olmadığı için büyük bir pişmanlık yaşayan Jonesbatch, bu acı dolu anların ardından hayatını kaybetti. Teyzesi ise ölümünü doğruladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...