Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ağustos 2021 12:13

Aşı karşıtı yayınlar yapan radyocu koronavirüsten hayatını kaybetti

Amerika'da bir radyoda aşı karşıtı yayınlar yapan Phil Valentines, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Aşı karşıtı yayınlar yapan radyocu koronavirüsten hayatını kaybetti
aşı,,covid-19,,koronavirüs,,abd,

Amerika'da Covid-19 aşısı olmayı reddeden ve aşı karşıtı yayınlar yapan radyo spikeri Phil Valentine, koronavirüse yakalandı ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 61 yaşındaki sunucunun ölümünü ise çalıştığı Nashville radyo istasyonu Super Talk doğruladı.

Aşı karşıtı yayınlar yapan radyocu koronavirüsten hayatını kaybetti

Associated Press'te yer alan habere göre, Valentine koronavirüse yakalanmadan önce radyodaki dinleyicilerine ''Koronavirüse yakalanırsam, ölme şansım var mı?'' sorusunu kendilerine sormalarını ve bu konu üzerine düşünmelerini söylemişti. Eğer koronavirüse yakalanıp öleceklerini düşünenler varsa onlar aşı olsun diyerek düşüncelerini ifade eden radyo spikeri, ölmeyeceğini düşünerek aşı olmayı reddetmişti.

 

KORONAVİRÜSE YAKALANINCA PİŞMAN OLDU

Öte yandan Valentine, koronavirüse yakalandıktan sonra takipçilerinden aşı olmalarını istemişti. Valentine yoğun bakıma kaldırıldıktan sonra erkek kardeşi Mark Valentine, "Aşılama konusunda daha sesli bir savunucusu olmadığı" için pişmanlık duyduğunu söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...