Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ocak 2022 15:42

"Asker cenazesi" dedi, tabutu açan görevliler gözlerine inanamadı

ABD’nin Teksas eyaletinde bir kişi, asker cenazesi olduğunu söylediği tabutu sınırdan geçirmek istedi. Tabutu kontrol etmek isteyen sınır güvenlik görevlileri gördükleri manzara karşısında neye şaşırdı.

"Asker cenazesi" dedi, tabutu açan görevliler gözlerine inanamadı
Cenaze,,Tabut,,ABD,,Texas,

ABD’nin Teksas eyaletinde bir Amerikalı, asker cenazesi olduğunu söylediği bir tabutu sınırdan geçirmek istedi. Durumdan şüphelenen sınır güvenlik görevlileri tabutu kontrol etmek istedi. Tabutu açan ekipler gördükleri manzara karşısında şaşırıp kaldı.

Teksas Güney Bölgesi Savcılık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, ABD vatandaşı bir kişi, içinde Amerikalı asker olduğunu söylediği tabuta iki Meksikalı düzensiz göçmeni ülkeye sokmaya çalıştığı aktarıldı. 26 Ekim 2021’de modifiyeli bir minibüsün Texas sınırı yakınlarında durdurulduğu sürücü ABD vatandaşı Zachary Taylor Blood’un şüpheli hareketleri üzerine yakayı ele verdiği bildirildi.

İKİ MEKSİKALI İLE YÜZ YÜZE GELDİ

Tabutun kenarlarının küflü olduğu ve bir bantla üzerine Amerikan bayrağı yapıştırıldığı belirtildi. Amerikan askeri cenazelerine uygulanan protokole aykırı olduğunu fark eden görevliler tabutu açtırınca, içinde havasız kalmış iki Meksikalı ile karşı karşıya geldi.

Olay sonrası tutuklanan Amerika vatandaşı Blood’un 11 Mayıs’ta gerçekleştirilecek duruşmada 5 yık kadar hapsi ve 250 bin dolar civarında para cezasına çarptırılabileceği belirtiliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...