Tgrt Haber
07 Ocak 2022 17:17

Askerin Almanya'dan annesine yolladığı mektup 76 yıl sonra adrese ulaştı

ABD'li bir asker II. Dünya Savaşı'nın bitiminde Almanya'dan annesine mektup yolladı. Mektup 76 yıl sonra adrese ulaştı.

Askerin Almanya'dan annesine yolladığı mektup 76 yıl sonra adrese ulaştı
asker,,mektup,,almanya,

II. Dünya Savaşı'nda görev yapan ABD'li John Gonvalves, 6 Aralık 1945'te yani 22 yaşındayken annesine, görev yaptığı Bad Orb'den mektup yolladı. Fakat askerin ABD'nin Massachusetts eyaletindeki Woburn'da bulunan annesine gönderdiği mektup yıllarca Pensilvanya eyaletindeki Pittsburgh'ta yer alan posta dağıtım merkezinde bulundu.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında yani geçtiğimiz ay adrese ulaşan mektupta ne askere ne de askerin annesine verilebildi. ABD'li asker Gonvalves, 2015'te annesi ise 1976'da hayatını kaybetmişti. Fakat ABD posta servisi, askerin mektubu gönderdikten 5 yıl sonra tanışıp evlendiği eşi Angelina Gonvalves'in adresini buldu ve zarfı teslim etti.

Posta servisi yetkilileri, 89 yaşındaki Angelina'ya zarfla beraber bir de not verdi. Guardian'ın haberine göre, notta şu ifadeler yer alıyordu:

"Bu mektubu ulaştırmak bizim için çok önemliydi."

 

 

Angelina ise duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Bir düşünsenize, 76 yıl! Gözlerime inanamadım. Elyazısı ve her şey oradaydı. Gerçekten inanılmazdı.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...